Menu

Zaterdag 2 december – aanvang (uiterlijk) 19:00

WILD PROEVERIJ DINER

4 gangen Wild proeverij menu (twee bereidingen per gang) voor € 34,50 p/p.

Voor de liefhebbers serveren wij een wijn- of bierarrangement (zit niet in de prijs).

Reserveer nu!

————————————————————————————————–

Op Kerstavond, Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag schuif je in de Paraplu aan voor een heerlijk 4 gangen Kerstmenu.

Amuse de Noël
***
Rauw gemarineerde zalm, in kruidenolie gegaarde botervis en een mousse van grookte forel op een bedje van mesclun
OF
Wildzwijnham met een Balsamicostroop, chutney van mango en rucolasalade
***
Kalfsbouillon met een vleugje Madeira en kerrieroom
***
Zeeduivelmedaillons met een saus van beurre-blanc en dille, aardappelpuree en gestoofde pastinaak
OF
Tournedos van ossenhaas met een saus van bospaddestoelen en truffel, aardappelpuree en gebraisseerde witlof in spek gerold
***
Stoofpeertje in witte wijn gestoofd met huisgemaakte rum-rozijnen, vanilleijs en slagroom

Het Kerstmenu kost € 34,50 per persoon (bij voorkeur per tafel te bestellen)
Geef bij een reservering aan of je van het menu gebruik wenst te maken.
A la carte ook mogelijk.

———————————————————————————————

Warme broodjes met smeersels – € 4,00

Soep van de dag – € 5,00

PLU Weekschotel – € 12,50

 

3 GANGEN MENU – € 25,50
Keuze uit navolgende gerechten

 

VOORGERECHTEN ( LOS € 7,25 )

Carpaccio van rund met Parmezaan, zonnebloempitjes en rucola

Pikante Gamba’s met wakame en sesam

Salade gerookte Vis met bietencreme en gedroogde cranberries

Rillette van Varkenshaas met augurkjes en toast

Salade Couscous met gegrilde Pompoen, pruimen en mint

Lauwwarme Geitenkaas met honing, walnoten en salade

 

HOOFDGERECHTEN ( LOS € 16,25 )

Sate van kippendij
met pindasaus, atjar, komkommersalade en kroepoek – Vlaamse frites en salade

PLU Burger met Cheddar
op een Italiaanse bol met lekkere salsa – Vlaamse frites en salade

Spareribs mild of heet
met Vlaamse frites en salade

Eendenborstfilet
met een saus van sinaasappel en mandarijn – Vlaamse frites en salade

Entrecôte van Rund
met een saus van bruin bier en rode peperbessen – Vlaamse frites en salade

Mediterraan Vispotje
met lichtpikante saus tomaat, knoflook en olijf – Vlaamse frites en salade

Doradefilets
met een saus van schaaldieren – Vlaamse frites en salade

Quiche van Bospaddestoelen en truffel
met Salade

Oosters deegbakje
met diverse groente en Tofu – Rijst en Salade

 

VOOR DE GROTE ETER – € 22,50 (in keuzemenu + € 7,50)

T-Bone Steak van maar liefst 500 gram
geserveerd met kruidenboter, Vlaamse frites en Salade

 

NAGERECHTEN ( LOS € 6,25 )

Creme Brulee met Amarettini’s

Trio van pure Chocolade

Appel-Perenstrudel met rozijntjes en kaneelijs

Vers fruit met roomijs

Cheesecake met witte chocolade en kokos

Kaasplateau met roggebrood

 

VOOR DE KIDS

Kopje Soep ( € 3,50 )

Pannenkoekjes met suiker en stroop ( € 7,50 )
of
Mini PLU Burger met frites en salade ( € 8,50 )

Kinderijsje – € 3,50